Archive for the ‘animation’ Category

Apakah yang anda perhatikan dan semestinya ada mesej tersirat .

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Apakah Mesej yang cuba dibawa gambar ini? ha Jawap.

Panassss!Gambar Bogel Artis terbaru disini.

Iklhas ,
Mr. J @ Bungai Pengrindu
www.pengerindu.com
“EmailkanArtikel anda ke pengeRindu.com

did’t understand my blog in Malay Language? just switch it on your language here.

Bookmark and Share

pengeRindu Fan Club

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Advertisements

Baru belajar photoshop .

Posted: October 21, 2009 in animation, MyDiary
Barukerrr… sebahagian wallpaper limited edition persendirian aku. hehhehe.. kena banyak usaha lagi.




Iklhas ,
Mr. J @ Bungai Pengrindu
www.pengerindu.com
“EmailkanArtikel anda ke pengeRindu.com

did’t understand my blog in Malay Language? just switch it on your language here.

Bookmark and Share

pengeRindu Fan Club

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Test your eye .

Posted: September 29, 2009 in animation, lawak, Misteri

Anda boleh memcuba tetapi sesiapa dibawah pengaruh alkohol atau dibawah umur sila dapatkan bantuan orang dewasa untuk mencuba ilusi ini.

Dan saya tidak akan bertanggungjawab atas kecelakaan atau apa jua kemalangan yang bakal berlaku setelah anda mengamati gambar dibawah selama 2 minit .

www.pengerindu.comwww.pengerindu.com

Salam sejartera semua ,

Kita begitu betuah kerana tinggal di Malaysia dimana terdapat pelbagai kaum dan agama dapat hidup bersama secara harmoni . Kepada rakan – rakan saya dan juga rakan blogger saya yang beragama Islam , dengan ini saya nak ucapkan Selamat berpuasa dan Selamat hari raya . Jangan ponteng puasa pula , tak puasa tak raya. Sapa yang rasa dah kawin tu ehem~ minta duit raya boleh~ +_+ . Siapa yang duduk dekat Seremban jemput – jemput lah Mr J makan lemang raya nanti ok .

Selamat Hari Raya

Copy & paste kod dibawah ke Blog , Myspace , Friendster atau segala platform yang menyokong HTML

Selamat Hari Raya

Copy & paste kod dibawah ke Blog , Myspace , Friendster atau segala platform yang menyokong HTML

Selamat Hari Raya

Copy & paste kod dibawah ke Blog , Myspace , Friendster atau segala platform yang menyokong HTML

Salam ceria ,Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.

Link Adv RM10 Monthly :Berani TengokEjen PrepaidRadio IkonFM

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASHhttp://wangtsunami.co.cc/Iklan banner 468px × 60px
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?

Download Mp3 Sarawak , Malay Mp3 , Techno Mp3 . [#Blog Trick & Tips]

Siapa Mr J ? , untuk pengetahuan anda semua Mr J adalah blogger bebas yang dilahirkan di Kepulauan Borneo yang sememangnya Surga keindahan bagi sesiapa yang inginkan kedamaian , ketenangan dan persekitaran alam yang segar .

“Kehidupan yang terindah adalah bila anda bersama insan yang disayangi jadi hargailah orang yang anda sayangi dengan seadanya “

Semarakkan bulan kemerdekaan dengan mengibarkan Jalur Gemilang di Blog, Myspace atau friendster dan segala platform yang menyokong format HTML . Dapatkan Kod dibawah :

Kibarkan Jalur Gemilang

Iklhas ,
Mr.J @ Bungai Pengrindu
Admin
www.pengerindu.com

Don’t forget to Follow / Subscribe Bungai pengrindu

Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada http://www.Pengerindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

adv_username = “jacky_romeo”;
adv_gid = “jacky_romeo_default”;
adtype = “468×60”;

pengeRindu Fan Club on Facebook:

Anda mempunyai facebook? kalau ada apa kata join Groups pengeRindu Fan Club . Dan selepas anda join ada badge dari pengeRindu Fan Club untuk diletakkan samaada di blog , Myspace ataupun Friendster anda.

biasa

pengeRindu Fan Club


center

pengeRindu Fan Club

Lets grow the group!


Iklhas ,
Mr.J @ Bungai Pengrindu
Admin
www.pengerindu.com

Don’t forget to Follow / Subscribe Bungai pengrindu

Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada http://www.Pengerindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

adv_username = “jacky_romeo”;
adv_gid = “jacky_romeo_default”;
adtype = “468×60”;

Top Commenter Award by Mr J

Posted: August 6, 2009 in animation
Sebagai menghargai rakan – rakan atau para peng’komen’ tak kira komen yang panas mahupun nasihat anda juga berhak menerima Anugerah seperti Para Peng’komen’ dibawah . Apa lagi teruskan komen di http://www.pengeRindu.com siapa tahu wajah anda bakal dimasukkan digambar animasi ciptaan sendiri Mr J.

Syarat untuk menerima Award ini adalah:

  • Yang pasti Profile Blog anda ada gambar anda, kalau tak macamana Mr J nak letak gambar …
  • Tak semestinya anda peng’komen’ terbanyak di sini tetapi “komen kosong” sahaja.
  • Dengan 1 Komen yang “bernas” juga boleh melayakkan anda mendapat Award ini.
  • Anda akan diberitahu samada melalui Shoutbox anda ataupun di ruangan komen anda.

*Award terlalu besar? anda boleh kecilkan mengikut kehendak saiz anda disini.

Top Commenter @ www.pengerindu.com

Nadia, please claim your award by copy and paste the code below and do some ‘post’ , thank 😛

Top Commenter @ www.pengerindu.com

Alin, please claim your award by copy and paste the code below and do some ‘post’ , thank 😛

Top Commenter @ www.pengerindu.com

Anis Syahirah, please claim your award by copy and paste the code below and do some ‘post’ , thank 😛

Top Commenter @ www.pengerindu.com

MCM, please claim your award by copy and paste the code below and do some ‘post’ , thank 😛

Top Commenter @ www.pengerindu.com

Melorna Binur , please claim your award by copy and paste the code below and do some ‘post’ , thank 😛

Top Commenter @ www.pengerindu.com

Wilder , please claim your award by copy and paste the code below and do some ‘post’ , thank 😛

Top Commenter @ www.pengerindu.com

KeaVy, please claim your award by copy and paste the code below and do some ‘post’ , thank 😛

WHO NEXT?
MAYBE YOU?

WHO NEXT?
MAYBE YOU?

WHO NEXT?
MAYBE YOU?

WHO NEXT?
MAYBE YOU?

WHO NEXT?
MAYBE YOU?

WHO NEXT?
MAYBE YOU?

Get pengeRindu Special Award by Leave any ‘good‘ comment @ http://www.pengeRindu.com.

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja Emailkan” sahaja kepada kami.

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH