Andai Aku memiliki badan Seperti ini.

Posted: November 22, 2009 in info, MyDiary
Mr J tengah dalam proses pengemukkan badan kerana kalau badan kurus kering nanti nak body builder otot – otot tu tak nampak , tapi pelik pula Mr J perut je yang boroi ~ toinK~ . Target dan Azam Mr J pada Tahun depan 2010 iaitu ingin memilikki badan seperti gambar dibawah. Tapi taklah sangat macam sebijik real – real kat bawah , agak – agak lah . Macam Malik Noor ke. ahak.

Ni Mr J ada sat soalan nak tanya kepada para pengunjung wanita khasnya , suke tak kalau badan boyfriend atau suami anda seperti gambar diatas?

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?

Sila lawati: MTV & Lirik Lagu Best! dan Anda Berani Tengok? (Pesakit Jantung tidak digalakkan.)


Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s