Archive for the ‘18sx’ Category

Ada apa disebalik sebuah gambar ini? wanita ini mempunyai sejarah yang sangat mengerikan dalam hidupnya sehingga sekarang . Ingin Mr J Post kan semua gambar – gambar mengenai wanita ini tetapi tidak sampai hati , kenapa? biarlah anda sendiri melihatnya . Dan jika anda seorang yang kuat semangat sila baca lanjut di blog The unexplained world.

Kadang – kadang kita tidak dapat meramalkan apa yang berlaku pada diri kita. Mr J

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?

Sila lawati: MTV & Lirik Lagu Best! dan Anda Berani Tengok? (Pesakit Jantung tidak digalakkan.)


Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Advertisements

Aku nak Melucah! 18sx .

Posted: November 14, 2009 in 18sx

Kekadang Mr J ingin melucah (wowoowowowo jangan wowowo) hahaha , jom mari kita membaca beberapa cerita kisah benar dan anda fikir sendiri adakah ianya melucah atau tidak? Normalkah anda sebagai seorang manusia?

Cerita 1
Aminah merenung batang yang semakin menegak itu,dia terus mengusap-usapbatang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar.Aminah pun menjerit”..Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya..”..

Cerita 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu, hatinya puas dansemangatnya semakin berkobar-kobar, jari-jemarinya terus menguli tanpa henti. Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk”bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau.”

Cerita 3
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhat-hati dan perlahan,
dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu … “cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas”Anak Zamrul yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.

Cerita 4
Idham menjerit sambil menhenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar “Come on baby, lets make it…”..katanya berulanag-ulang kali tanpa henti..Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.

Cerita 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut. Alman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu didalam kegelapan itu. Alman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelah lama mengintip Alman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.


source scripters.

Apa anda fikir sebentar tadi selepas membaca cerita – cerita diatas? rimas atau jantung anda berdebar – debar atau mungkin juga anda terbayangkan prilaku seks? bertenang …jika anda merasakan perasaan seperti itu , itu menandakan anda adalah seorang manusia normal . Tetapi jika tidak ataupun anda memikirkan benda lain selain seks itu bermakna anda tidak normal dan Mr J menyarankan agar berjumpa dengan doktor atau klinik yang terdekat.

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja Emailkan” sahaja kepada kami.

Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Mr J minta tolong pengunjung http://www.pengeRindu.com sila layari mana – mana Iklan Yang keluar daripada Nuffnang ok. Thank dan anda cukup Sporting~

Senarai Kategori yang ada dalam http://www.pengeRindu.com ini.
Sila klik pada kategori yang dicari:

Last Update November 2009.

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.

Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Sexy nyer Linda Jasmine (18sx)

Posted: November 7, 2009 in 18sx, Artis
piiiiiitttt pittttttt~ jap sebelum korang nak baca selanjutnya sila kasi aku IC jangan – jangan ada yang bawah umur ini..~ Mr J

Mr J ni kalau boring – boring time pukul 9pm sampai ke 1pagi sebab balik kerja 1pagi hah, masa tu lah masa emas Mr J merayau – rayau dari blog ke blog lain dan tidak kurang juga dari 1 forum ke satu forum lain , nasib baik merayau dalam dunia maya ini, kalau merayau dalam dunia realiti mesti kena ada passport dan lain – lain .

Ni ha.. nak share sekejap dengan geng geng pengeRindu , dipendekkan cerita i jalan kat Cari forum pastu ternampaklah benda yang memang boleh dikatakan tak ingin dilihat (betul ke xingin lihat) iaitu gambar sexy Linda Jasmine dah jadi bini orang tu buat – buat lah cover sikit , ni tak tayang – tayang je kalau orang lain boleh sentuh tak per juga kan kalau nak tayang… huhuhuhu ๐Ÿ˜› korang tengoklah sendiri.

amboiii…. yang lelaki jangan geram pula ๐Ÿ˜›

Pelik yang si Que Haidar tu suami dia tak reti nak tegur Isteri ke? atau kena Queen Control , yelahkan Linda Jasmine kan Tua dari dia…

Siapa lebih “besar”
Mesti Mak Cik sebelah dia tu cakap dalam hati ” aku juga pun cantik gak dulu tapi tak lah tayang benda tu”

* Perut Mr J boroi ada orang cakap boroi itu seksi betul tak?

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja Emailkan” sahaja kepada kami.

Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Bawah umur jangan lihat:

Berat sama dipikul , ringan sama dijinjing.

Funny Pictures

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.

Link Adv RM10 Monthly :Berani TengokEjen Prepaid

Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

DJ Fly FM Hunny Madu Terbuka Baju Nampak Bra (Gambar).

Sabar… nanti korang akan tengok juga..



hah.. tudia…. terbuka button.. power giler. baju sendat kot..

Korang nampak apa yg aku nampak tadi?

Kalau tak cukup lagi jom tengok live video kat youtube.

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja Emailkan” sahaja kepada kami.

Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Gangga ialah sungai di India Utara dan oleh pejabat dan menurut pemerintahan India sebagai sungai nasional Bharat. Dalam Hinduisme, Gangga juga disembah sebagai dewi.Sungai ini adalah sungai suci bagi yang beragama hindu.


Suasana ramai pada saat hari-hari tertentu
(ritual keagamaan)


Dan gambar dibawah adalah pandangan pada hari – hari biasa .


Sekarang masih sucikah Sungai Gangga ?
(mungkin dibahagian Sg. Gangga tertentu sahaja yang masih suci)

Macam – macam aktiviti boleh dilihat pada hari – hari biasa ? upacara pengebumian (buang ke dalam Sungai nanti mayatnya jadi suci kot).

Anda berani mandi di sungai sambil ditemani mayat – mayat? Tengok gambar anjing tu , mesti kenyang anjing tu makan.

sumber : Pak Cik Google.

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja Emailkan” sahaja kepada kami.

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH