Pertama Kali Menang. ‘ Online Quiz ‘

Posted: November 19, 2009 in kontest
Kalau tak silap dalam beberapa minggu yang lepas Mr J ada “mengarahkan” diri Mr J untuk join kontest yang dianjurkan oleh Cik Smile . Tup tap tup dan sampai ke Pengumuman para pemenangnya.. keputusannya adalah:

Dan pemenangnye ialah…
Sebelum tuh, aku nak beritahu..pihak D Eila Pesona telah memilih 5 orang pemenang, bukan 3 seperti yang aku beritahu pada entry nih..Ini semua atas pilihan pihak D Eila Pesona.. Semua email yang aku tunjuk..diorang yang pilih..aku cume pilih yang mane betul teka umur aku.. Tapi..ini semua rezeki masing-masing..D Eila Pesona berhak menambah pemenang tetapi mereka tidak akan mengurangkan bilangan pemenang..korang janganlah risau yer..so lepas nih, kalau ada kuiz dari D Eila Pesona..Sila la turut serta..mane tahu korang ade rezeki..dah boleh dapat hadiah..

Ehem , Mr J lerr siapa lagi. (rezeki) . Soalannya boleh tahan susah juga iaitu:

Soalan 1 : Nyatakan satu sahaja nama produk dari D Eila Persona
Soalan 2 : Berapa umur aku tahun 2010?

Soalan 1 Mr J jawab rock sikit dan lebih – lebih , orang minta satu Mr J bagi seberapa banyak nama Produk D Eila Persona (bugjet dapat no 1 ler tu.. hah). Lepas tu Soalan 2 agak susah sikit yerlahkan nak juga kena merisik” atau jadi dektektif unutk menyiasat sedikit sebanyak latar belakang Cik Smiley , risik dan siasat rupanya sebaya pula Cik Smiley ini dengan Mr J tapi dah ‘berpunya” yang nak terfikir nak “takle” atau yang telah siap merancang “hendak” mengayat tu terpaksalah batalkan saja.

*Apakah Hadiah tersebut? . Produk Kesihatan ? Kecantikan? awWW uolsss lepasni Mr J mungkin nampak busy sikit.. ..

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?

Sila lawati:

Koleksi MTV & Lirik lagu Best!

Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s