Sexy nyer Linda Jasmine (18sx)

Posted: November 7, 2009 in 18sx, Artis
piiiiiitttt pittttttt~ jap sebelum korang nak baca selanjutnya sila kasi aku IC jangan – jangan ada yang bawah umur ini..~ Mr J

Mr J ni kalau boring – boring time pukul 9pm sampai ke 1pagi sebab balik kerja 1pagi hah, masa tu lah masa emas Mr J merayau – rayau dari blog ke blog lain dan tidak kurang juga dari 1 forum ke satu forum lain , nasib baik merayau dalam dunia maya ini, kalau merayau dalam dunia realiti mesti kena ada passport dan lain – lain .

Ni ha.. nak share sekejap dengan geng geng pengeRindu , dipendekkan cerita i jalan kat Cari forum pastu ternampaklah benda yang memang boleh dikatakan tak ingin dilihat (betul ke xingin lihat) iaitu gambar sexy Linda Jasmine dah jadi bini orang tu buat – buat lah cover sikit , ni tak tayang – tayang je kalau orang lain boleh sentuh tak per juga kan kalau nak tayang… huhuhuhu😛 korang tengoklah sendiri.

amboiii…. yang lelaki jangan geram pula😛

Pelik yang si Que Haidar tu suami dia tak reti nak tegur Isteri ke? atau kena Queen Control , yelahkan Linda Jasmine kan Tua dari dia…

Siapa lebih “besar”
Mesti Mak Cik sebelah dia tu cakap dalam hati ” aku juga pun cantik gak dulu tapi tak lah tayang benda tu”

* Perut Mr J boroi ada orang cakap boroi itu seksi betul tak?

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja Emailkan” sahaja kepada kami.

Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s