Makan Tahi Ayam Goreng .

Posted: October 28, 2009 in info, Isu Semasa

Perhatian kepada semua pengujung , anda diminta tidak membaca artikel ini sekiranya ingin makan kemungkinan artikel ini bakal meloyakan tekak anda sekiranya anda hendak menikmati ayam goreng sekarang.

Kisah ini terjadi di Kangar dimana seorang pengemar makanan segera fobia apabila makan ketulan yang disangka daging ayam adalah Najis Ayam.

Menurut Jamalnasir, ketika mula menikmati ayam goreng itu dia tidak perasan dia terdapat najis di dalamnya cuma ada berbau masam sahaja, namun tahi ayam itu kelihatan sebaik dia memakan sebahagian ketulan ayam goreng tersebut.

“Saya mulanya hairan kenapa ada rasa masam-masam dan payau pada daging ayam yang dikunyah tetapi bila melihat bahagian selebihnya saya terkejut mendapati isi hitam di dalam daging itu ialah tahi.

“Saya terus hilang selera dan loya, sejam selepas itu keadaan bertambah teruk apabila saya muntah-muntah dan pening kepala sehingga terpaksa pergi ke klinik untuk mendapat rawatan,” katanya kepada pemberita selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Kangar di sini semalam. baca selanjutnya.

Bagaimana pula dengan “buntut ayam” goreng mahupun dibakar yang selalu dijual dipasar malam . Persoalannya , yakinkah anda dengan “buntut ayam” yang digoreng dan di jual di pasar malam tanpa najis ayam? bersihkah ia? , Mr J percaya ramai pengemar “buntut ayam” di Malaysia .

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja Emailkan” sahaja kepada kami.

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s