GRO Sabah & Sarawak semakin meningkat di Semenanjung Malaysia.

Posted: October 28, 2009 in Isu Semasa

GRO Sabah & Sarawak semakin meningkat ? bukan Mr J yang kata , Saudara 360 Mazidul yang mengatakan bahawa semakin ramai GRO daripada Sabah & Sarawak “dikenalpasti” mari kita saksikan petikan yang diambil daripada blog Mazidul .

Terkini, melalui operasi dijalankan pihak polis, bilangan gadis Sabah dan Sarawak terjebak menjadi GRO dikatakan semakin meningkat. Ramai bukan ibu tunggal, berstatus anak dara tetapi diragui kesuntian mereka.

Majoriti GRO Kelantan, Sabah dan Sarawak berkulit putih dan dikatakan bijak melayan kehendak pelanggan. Kepada isteri, jika suami lelaki gemar berhibur, majoriti bimbang GRO menjadi orang ketiga dalam rumahtangga.

Mr J pernah menghadiri party kawan – kawan di ” Thai Club” satu ketika dahulu dan juga pernah berkenalan dengan seorang GRO dari Sarawak dan juga daripada kelantan yang fasih berbahasa Cina dan mengatakan itu hanyalah pekerjaan sampingan demi menampung yuran pelajarannya .

* Pernah melihat flyer yang ditampalkan sekitar bukit bintang 3tahun yang lepas mengenai perkhidmatan urut dan di khaskan kepada beberapa wanita seperti “Sabah , Sarawak , Thai , Indo , Melayu ” .

Tentu ramai pembaca http://www.pengeRindu.com rata – ratanya adalah daripada Sabah & Sarawak apakah komen anda mengenai itu ? . Dan mungkin para pelajar atau pekerja daripada Malaysia Borneo yang menetap di Kuala Lumpur atau sekitar dengannya lebih mengetahui .

Tepuk dada tanya selera , manusia semua sama sahaja.

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja Emailkan” sahaja kepada kami.

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s