Lelaki kemaruk coli

Posted: September 24, 2009 in Isu Semasa, lawak
Teringat zaman di kolej dalam 2 tahun lepas di salah sebuah flat di sekitar sungai besi , ada juga kes coli dan seluar dalam wanita yang hilang dan tak kurang pula di kawasan perumahan , tak tahu apa motit si pencuri ini . Dunia macam – macam ada mungki dijadikan koleksi peribadi atau pun si pencuri ini ada masalah mental sedikit .

Lelaki kemaruk coli dicekup

Oleh Zulfa Mohamad
zulfa@hmetro.com.my

BUKIT MERTAJAM: Dia pantang melihat coli dan seluar dalam wanita, tetapi tabiat pelik seorang lelaki mencuri pakaian dalam wanita itu akhirnya membawa padah apabila dicekup orang ramai yang mengesyaki sesuatu berikutan gelagatnya yang mencurigakan.

Lelaki berusia 30-an itu ditahan orang ramai ketika menunggang motosikal dalam keadaan mencurigakan di sekitar Taman Jernih, Bukit Tengah, dekat sini, jam 9 pagi kelmarin.

Tindakannya mengelilingi taman beberapa kali dipercayai untuk mengesan barang curi menyebabkan penduduk mula curiga lalu menahannya.

Penduduk turut mengajukan soalan kepada lelaki terbabit sebaik ditahan, tetapi dia gagal menjawab menyebabkan mereka berang.

Penduduk yang membuat pemeriksaan dalam raga motosikalnya menemui dua beg berisi coli dan pakaian dalam wanita disyaki dicuri, lalu menahannya sebelum diserahkan kepada polis.

sumber bharian

Iklhas ,
Mr. J @ Bungai Pengrindu
www.pengerindu.com

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s