Bahana SMS

Posted: September 16, 2009 in Cinta, tips

“SMS”

Dunia kini mula beralih kepada ciri – ciri yang lebih mudah semua boleh dikira terletak pada hujung jari sahaja dan begitu juga dengan kehidupan seharian kita . (SMS) melalui telefon bimbit ke telefon bimbit penerima tapi jika tersilap 1 angka kekadang ia boleh mengakibatkan “pengaduhan” kecil antara pasangan suami isteri ataupun “yang sedang asyik bercinta”

Bayangkan anda sedang bersama Isteri ataupun Suami , secara tidak langsung ada pengirim “sms” tersilap hantar ke no telefon peribadi anda dengan bunyi mesej yang ditaip ” ayang , i rindulah kat u malam ni” . So, apa akan jadi jika saat itu anda bersama suami ? tak pasal – pasal tengah malam boleh jadi “piring terbang” bertaburan . haha .

Untuk pasangan yang baru bercinta , Mr J nasihatkan bila keluar jalan – jalan sila “cek” telefon bimbit sidia , jika di set kan silent itu tandanya dia ada pasang luar , tapiiiii tak semestinya, kekadang ada yang dating set silentkan telefon bimbit kerana mungkin sidia inginkan tanpa ganguan sekiranya bersama kamu. (seperti saya)

Iklhas ,
Mr. J @ Bungai Pengrindu
www.pengerindu.com

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s