Blogger In Draft New Function

Posted: September 11, 2009 in Blog Trick and Wiget


Salam Sejartera semua,

wah, blogspot ni makin lama makin best , sekarang sempena birthday Blogspot @ Blogger ini telah dilancarkan satu function latest editor , tak macam dahulu . Dulu ingat tak , blogspot ni tak ada undo / redo sekarang dah ada , dan ada automatik Read more hanya dengan 1 klik sahaja dan tak payah ler susah – susah nak add Html untuk buat Read More macam kat posting saya dulu dan macam  – macam yang terbaru . ok, Mr J ingat nak posting sedikit screen shot dan lain – lain tapi belum install pix editor plak . jadi.
untuk update setting anda kepada terbaru sila layari http://bloggerindraft.blogspot.com/2009/09/you-might-as-well-jump.html#comments

Iklhas ,
Mr. J @ Bungai Pengrindu
www.pengerindu.com

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH
Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s