Adakah lelaki muda pilihan anda?

Posted: September 4, 2009 in Cinta, tips
Wanita berkerjaya lebih meminati lelaki muda ? . Mr J terbaca sebuah artikel mengenai kecenderungan wanita berkerjaya akan memilih lelaki yang lebih muda kerana mungkin lelaki muda lebih bersikap penyayang atau menghormati dan juga memahami berbanding lelaki yang lebih tua dari wanita . Mengikut sumber dari AARP (American Association of Retired Persons) :

mendedahkan, 34 peratus daripada 3,500 wanita berusia antara 40 hingga 69 tahun menjadikan lelaki 10 tahun lebih muda sebagai teman.

Memilih lelaki muda tidak hanya berlaku kepada golongan biasa malahan kepada golongan celebrity seperti kisah cinta antara Linda Hogan, 48 (bekas isteri Hulk Hogan) dengan Charlie Hill yang baru berusia 19 tahun.

Anda pernah berpengalaman mencintai lelaki muda? kalau ada mesti macam – macam karenah bukan ? . Ada juga yang mengatakan kurang matang , dan tidak kurang pula yang mengatakan lelaki muda senang ditangani dan memahami dengan kata lain (eeee Manjerrnyerr..) . Jangan jadi gigolo sudahlah.

Soalan bonus dari wartawan TV10 kepada Mr J.

S: Apakah pendapat anda mengenai Trend Wanita suka kepada lelaki muda.
J: oh~ , itu bukan trend itu Jodoh namanya .

S: Apakah perbezaan umur merupakan faktor cinta itu berjaya atau tidak?.
J: umur hanyalah angka , padahal cinta itu tidak mengenal umur malahan terjadi di Malaysia pemuda berkawin dengan wanita yang boleh dianggap nenek.(anda pernah dengar?)

S: Anda pernah ada pengalaman bercinta dengan wanita lebih tua dari anda?
J: erk, kesitu pula . em tiada rahsia dalam pengeRindu . Ya, saya pernah bercinta dengan wanita lebih tua dari umur saya.

S: Bagi pandangan Mr J , apakah yang membuatkan wanita lebih tua memilih lelaki muda ? .
J: Bagi saya mungkin hubungan itu bermula dengan persahabatan dan lama -lama kelamaan ia bertukar menjadi chenta , dan ada satu teori mengatakan wanita memilih lelaki muda kerana mereka ingin kelihatan muda dan seperti gadis atau remaja . itu teori…

So , kesimpulannya . Chenta ni macam – macam ragam bukan? yang penting kebahagian yang dicari dan bukan perbezaan umur.


*betulkan saya kalau salah

Iklhas ,
Mr. J @ Bungai Pengrindu
www.pengerindu.com

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s