Selamat bercuti & Selamat menyambut Merdeka!!!

Posted: August 29, 2009 in MyDiary
Mr J mulakan dengan serangkap pantun dulu , siapa rasa nak balas silakan balas:
Pukul 7.30pm waktu berbuka,
Hamsterku hilang ku sangka mati,
52 tahun sudah kita Merdeka,
PengeRindu.com mengucapkan selamat bercuti.

ha… balas – balas .

Selamat bercuti kepada semua , cuti Merdeka!!! tapi yang sedihnya i tak ada cuti , kawan baik i pc ni lah , susah senang pc ni lah asyik tengok aku , 12 jam lagi tu huH~ . Apa yang Mr J harapkan cuma pada saat – saat akhir bos i bagi cuti and duit gaji sekali , baru boleh enjoykan, ni duitku cuma tinggal Rm50 je kat poket T_T , nasib baiklah hidup bujang boleh tahan lagi kalau sekadar makan magge .

Mr.J minta maaf , sejak semenjak 2 harini weblog pengeRindu susah dilayari atas sebab – sebab yang tak dapat dielakkan. Esok Ahad adalah pertama kali Mr J pergi ke Bazaar Ramahdan , yerlah dah 12 jam kat CC kalau i pergi ke bazaar sapa pula nak tengok kan CC aku juga .

Mederka ini i rasa tak pergi memana , at least save bugjet nak beli LCD screen puas skodeng – skodeng kat mudah.com.my akhirnya jumpa pula satu . Kalau kekawan ada nak jual LCD screen contact aku k. Harga boleh runding. LCD lama aku dah meletup atas akibat yang tak dapat dielakkan . (banyak juga alasan tak dapat dielakkan) +_+ .

Iklhas ,
Mr. J @ Bungai Pengrindu
www.pengerindu.com

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s