Aku masih sayang..

Posted: August 26, 2009 in MyDiary
Rabu , Cuaca area seremban 2 agak panas sedikit .

Aku masih sayang..kat theme lama ni..

Hu. harini penat sungguh beta~ wawawawakekeke . apa taknya buat back up blog, so macamana rasa bila layari blog pengeRindu.com ada lancar ke x? . Baru je kemaskinikan sedikit, buang widget yang tak guna . huh letak yang penting je. Teringin pula nak tukar theme tapi puas ku cari tak ada pula yang sesuai maybe kot hati ni masih sayang kat theme lama ni .

Ok , nanti i sambung balik , nak cuci toilet kat dalam CC banyak sangat putung rokok . ni mesti kes tak puasa ni huhu, aku report baru tau.. ihhiih…

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open(‘http://www.facebook.com/sharer.php?u=’+encodeURIComponent(u)+’&t=’+encodeURIComponent(t),’sharer’,’toolbar=0,status=0,width=626,height=436′);return false;} html .fb_share_link { padding:2px 0 0 20px; height:16px; background:url(http://b.static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/z39E0/hash/ya8q506x.gif) no-repeat top left; }Share on Facebook

Iklhas ,
Mr. J @ Bungai Pengrindu
www.pengerindu.com

Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

adv_username = “jacky_romeo”;
adv_gid = “jacky_romeo_default”;
adtype = “468×60”;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s