Lesbian

Posted: August 13, 2009 in 18sx, Cinta, Isu Semasa, MyDiary
Lesbian = perwatakan wanita yang menyukai kaum sejenis sendiri (susah dikenal)
Pengkid @ Tomboi = perwatakan lelaki tetapi perempuan dan juga menyukai kaum sejenis sendiri.
Dua bibir berkucupan sambil berpelukan tanpa menghiraukan orang lain tapi yang menyebabkan ia sedikit cacat kerana yang berpelukkan dan berkucupan itu adalah kaum sejenis iaitu wanita dan yang lebih membuatkan aku binggung mereka bukanlah sepasangan malah ada lebih 20 orang disitu dan mungkin permandangan itu dianggap biasa oleh penduduk Ibu Kota Kuala Lumpur yang disirami cahaya gemerlapan bunyi – bunyian pelbagai jenis kereta dan tidak kurang pula Mat – mat Rempit yang mempamerkan aksi – aksi stunt mereka dan saya cadangan kepada industri perfileman negara supaya ambil mat rempit yang hati kering untuk melakukan stunt dan mungkin mat – mat rempit boleh menyumbang dalam ekonomi negara.

Berbalik kepada topic asal iaitu Lesbian , saya sedikit keliru mengenai status para lesbian ini adakah mereka dilahirkan dari asal ataupun terikut – ikutkan rakan sebaya mereka yang juga Lesbian? . 3 tahun dahulu saya pernah ada kawan yang cantik dan kami juga rapat bila lelaki memandang nescaya lelaki tersebut akan menaruh harapan untuk mendekatinya tetapi semua itu berubah sejak apabila dia asyik dipermainkan lelaki dan kali terakhir saya menemuinya segalanya berubah dan dia bukan wanita yang saya kenali dahulu malah penampilannya juga lebih kewanitaan dan bersamanya seorang wanita juga yang kusangka kemungkinan adalah rakannya tetapi semua angapan aku salah wanita tersebut adalah teman atau kekasihnya dan dari pertemuan yang singkat kerana masa tidak mengizinkan aku lebih lama jika tidak mungkin ada sedikit ceramah khas keluar dari mulutku .

Aku sedih melihat Kaum lesbian kerana aku juga pernah mempunyai kawan yang penuh ciri kewanitaan dan malangnya dia terjebak ke kancah lesbian dan juga aku pelik bin hairan kenapa dan bagaimana dia berubah ? , adakah kerana serik bercinta dengan lelaki? . Jika anda ke bukit bintang ronda – rondalah dalam pukul 2am-5am , anda akan melihat pelbagai ikan – ikan “Pasta – pasta” , dan jika anda berjalan kaki anda kemungkinan akan ditegur oleh bapak – bapak ikan , ayam , itik dengan perkataan “massage sir” tidak percaya? , sila jalan sendirian sekitar Hotel Royale bintang . Mungkin pada topik akan datang i akan cerita kan pengalaman saya bila dioffer GAY .

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja Emailkan” sahaja kepada kami.

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s