Malasnya aku

Posted: July 27, 2009 in Uncategorized

Isnin: 27 . 07 . 09 :
Cuaca : Mendung (harap2 ler hujan).

Kepalaku masih pening kerana terlebih enjoy semalam, waktu bujang kena enjoy kalau dah kawin mane bleh enjoy <–bak kata orang. Harini cam malas jer xtau kenapa, korang pun malas gak hari Isnin, dah agak dah masih lagi dalam mood sunday. Tapi aku lagi kes , dalah malas kerja macammmm xderr mood xtau kenapa , pasal belum gaji kot. haha.. bagi yang seangkatan dengan aku gaji belum masuk tu bawa banyak2 bersabar kekadang ada hikmah di sebalik kejadian.. aderrkerrrr???? ker ke r? Aku harini ada banyak benda nak post, post pasal aku gi mancing semalam , last2 dapat 2 ekor kura2 , xcaya? hah~ ada dalam hendpon kawanku,maklumlah N95 aku made in chinna dah kena masuk air kat pantai Port Dikson. Pastu lagi aku nak post cara2 aku masak kura – kura tersebut perhhh ganaih~ T_T . Dan Resepi esotik aku. Dan hasilnya , hari ini aku sakit perut itu sebab aku malas… huh~ malasnyerr aku..

Iklhas ,
Mr.J @ Bungai Pengrindu
Admin
www.pengerindu.com

Don’t forget to Follow / Subscribe Bungai pengrindu

|| Masalah Cinta?|| Novel Pendek || Blog Wiget|| Blog Template || TV1 Online || TV2 Online || TV3 Online || Ebook || Software|| Animasi Borneo ||

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada http://www.Pengerindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

adv_username = “jacky_romeo”;
adv_gid = “jacky_romeo_default”;
adtype = “468×60”;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s