Bakani ke runding nuan ba situasi tuk.

Posted: June 29, 2009 in Cinta

Selamat sejartera semua, harini i nak bahasa Iban kerana responden BP adalah Iban.

Hari minggu tuk tadi b.p bisi nerima Urgent call ari siko indu iban ti dikelala bp, ngemai bertemu , ia madah enda tau enda. Lalu malam nyak aku start ke moto lalu berguai ngagai rumah sewa ia , engka te bisi hal ti amat2 penting. Dia Bp datai , indu nyak udah ngantik ba depan pintu enggau mua ti biru.. enggau sikuk2 nyabak. Ia aru merap Bp…

“Nama gaga nuan bakatu?, sapa nganuk nuan.. ” kok bp enggau ati kesal

“Aku berlayak enggau apai tuai aku (boyfriend) ” kok ia.

“Balat amat nuan dikasak ia, sampai biru mata nuan.” kok aku

udahnyak ia jerita ke semua ngagai bp….

“nuan ditampar disepak diludah ia nama kebuah nuan agik bergulai enggau ia deh?” soal b.p.

“Laban aku sayau ke ia, enggai ke iya lari ari pengindup aku” kok saut indu nyak.

“Nama nuan bini ia?” kok aku.

“Ukai , semina gf ia aja, tang aku amai2 sayau ke ia” saut ia baru.

“cit, cinta itu buta! , kati ke enda nemu diri dipegagak bf ia baka utai ngapak. nama enggai ninggal ke ia? stupid!’ kok bp berjako dalam ati diri..

* bah, kali tuk aku meri bala pembaca Bungai Pengrindu Blog Nyaut . Asaiku semua nemu nama utai deka dipadah ke indu nyak.

Iklhas Bungai Pengrindu ,

Don’t forget to Follow / Subscribe Bungai pengrindu

|| Masalah Cinta?|| Novel Pendek || Blog Wiget|| Blog Template || Ebook || Software|| Animasi Borneo||
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Ngembuan pengrindu? Taip meh email nuan dibaruh tuk, ambik ke Burung Pengrindu madah ke berita terbaru ari bungai pengrindu ke dalam email nuan.:

Taipkan email anda untuk Subscribe posting terbaru BP..

Artikel terbaru ari Bungai Pengrindu deka dianjung Burung Pengrindu FeedBurner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s