Temubual daripada Lisda

Posted: February 11, 2009 in MyDiary

Soal jawap bersama bungai pengrindu dari Wartawan Rencana Top 10 gossip.

(W) = Wartawan
(B) = Bungai pengrindu

(W)Hai, saya Lisda dari Majalah E-digital Top 10 ..
(B)Awak salah orang ni. cari sape?

(W)Awak Empunya web http://bungaipengrindu.blogspot.com bukan?
(B)yer saya, kenapa? adakah blog saya itu menyingung perasaan sesiapa?

(W)tidak sebenarnya kami ingin memuatkan dalam isu kami akan datang iaitu “adakah E-Novel mempunyai masa depan”?.
(B) Oh.. maksud kamu tentang E-novel Bungai pengrindu? , cakap saja tak guna , cik dah download ke?

(W)Erkk belum lagi
(B)Kalau bergitu kenapa nak temubual saya?

(W)Sebenarnya kami sedang mencari beberapa Penulis E-Novel di internet dan salah seorang pengguna internet telah melampirkan LINK blog anda.
(B)huh, baiknya hati orang itu.

(W)Adakah awak penulis sepenuh masa?
(B)Penulis, erk x, saya sebenar hanya suka2 lagipun e-novel bungai pengrindu belum siap lagi untuk sambungan ke 2.xder mase lah…. Idea pun xada.

(W)ermm..Kalau boleh diberikan sokongan adakah anda teruskan?
(B)sokong atau tidak tapi saya tetap meneruskan karya saya tersebut tapi masa siap tu xtau lagi.

(W)Kenapa xnak terikat dengan mana publisher?
(B)xsuka, lagipun kalau terikat kita ada Deadline,kena siap pada masa yg ditetapkan, tapi saya lebih suka cara saya.

(W)em.. ok lah Bungai pengrindu, setakatni saja.Lepas ni boleh x ambik gambar?.
(B)Boleh apa salahnya.. lagipun saya bukanlah artis terkenal hahaha..

Setakat itu saja Temubual tersebut..hahahah.. macam real. ini adalah salah satu assigment ntah xtau budak mana tadi , yg i tau dia ambik Jurusan kewartawanan. Lepas itu saya pun isi borang penilaian dia…

LOKASI (Kedai Mamak)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s