My 1st Customer at KedaiOnline

Posted: December 9, 2008 in Uncategorized

Tidak ku sangka.. Kuasa Internet bergitu kuat sekali.. kekadang benda yang x munasabah utk dijual akhirnya dibeli pembeli. Itu lah Internet. Dengan Berbekalkan minat mendalam terhadap Internet saya mula menceburi Perniagaan Internet yang betul iaitu Niagakan barangan Produk Digital dan Fizikal.

Sungguh mengejutkan bila baru semalam saya add Item utk Software PC berharga $20 dalam hati saya hanya lah utk suka2 tapi.. keesokannya saya Cek bahagia Order di sistem Admin website KedaiOnline.tl.my saya terkejut dan sedikit terharu Benda yang kita tidak target utk dibeli pembeli dari Hawaii telah pun membuat tempahan dan sudah membuat pembayaran ke atas Acct Paypal.com saya..

Petang pula saya dikejutkan juga dengan Order dari California yang ingin membeli Produk Sabun Palmolive yang nilai $1 sebuku .. pembeli ingin membeli sebanyak 20 kuantiti. Sah! bila saya cek acc. Paypal.com saya .. ada berlaku pembayaran . Dan saya mula tersenyum.. KedaiOnlineku.. tidak seperti kedai yang ada. 1 Dunia melihat produk saya.

Nampaknya saya akan sibuk ke Pos Office utk Kirim barangan produk saya.

kawan2 semua sila layari http://kedaionline.tl.my .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s